Servicii profesionale de înfoliere cadru sau furcă
cu folie de protecție marca RideWrap, Canada!

Dacă ești pasionat de ciclism fie că este montan, de agrement sau chiar profesionist știi cu siguranță că ai nevoie de protecție pentru bicicleta ta!

Kiturile de protecție pentru cadru și furcă sunt proiectate pentru a-ți proteja bicicleta de resturile de vegetație de pe traseu, de crengile copacilor și de accidentele neobișnuite.

Indiferent de stilul bicicletei tale, folia noastră de protecție și kiturile specifice dedicate producătorilor consacrați se potrivesc perfect.

Protejează-ți bicicleta și nu lăsa zgârieturile și daunele să îți distrugă plăcerea de a pedala! Găsește kitul de protecție potrivit pentru bicicleta ta și bucură-te de o experiență fără griji pe traseu.

Ce tip de folie folosim pentru protecția bicicletei tale?

Alegem tot ce este mai bun de pe piață și folosim materiale premium pentru bicicleta ta!

Folia RideWrap produsă în Canada cu o garanție de 10 ani (îngălbenire și crăpare), este hidrofobă și regenerabilă, pre-curbată cu o peliculă adezivă transparentă ce se montează ușor și sigur în cele mai înguste locuri, cu cel mai înalt grad de protecție. Aceasta se livrează pre-tăiată de mașină, nu se fac tăieturi sau măsurători pe cadrul sau componenta ce trebuie protejată!

Nu există lame de cutter, foarfecă sau alte instrumente ascuțite în preajma bicicletei tale în momentul instalării.

Cum se desfășoară procesul de montare?

Ne trimiți toate datele despre bicicletă și/sau furcă, modelul bicicletei/furcii, sub-modelul bicicletei/furcii, anul de fabricație, circumferința roților (generațiile noi vin cu câte un fel de mărime de roată), tipul de aliaj al cadrului, mărimea cadrului, nivelul de protecție dorit ( 95%, 65% sau 45% ) precum și tipul de laminare dorit, mat sau lucios.

Exemple :

  • Model SCOTT - Sub Model RANSOM 930 - Anul 2023 - 29/27+ - ALUMINIU - M - 95%, 65%, 45% - Finish lucios / mat
  • Model FOX - Sub Model 40 Factory - Anul 2023 - 27 - 95%, 65% - Finish lucios / mat

Pentru fiecare tip, nivel de protecție vei primi un răspuns dacă este disponibil kit-ul pre-tăiat specific pentru modelul și mărimea bicicletei tale, înainte de a primi confirmarea pentru a aduce bicicleta sau furca în magazin.

După confirmare, bicicleta se programează, se comunică unde se poate aduce după care vei fi înștiințat cand va fi gata.

Cât costă?

În funcție de cât de repede ne poți furniza toate detaliile specificate mai sus despre bicicletă și/sau furcă, modelul bicicletei/furcii, sub-modelul bicicletei/furcii, anul de fabricație, circumferința roților (generațiile noi vin cu câte un fel de mărime de roată), tipul de aliaj al cadrului, mărimea cadrului, nivelul de protecție dorit ( 95%, 65% sau 45% ) precum și tipul de laminare dorit, mat sau lucios, revenim cu un răspuns cât mai repede posibil, cu o cotație exactă de preț pentru bicicleta și/sau furca ta.

Cât durează?

Ne străduim să oferim cel mai bun serviciu pentru bicicleta ta, de aceea suntem foarte transparenți în ceea ce privește timpul de montare și execuție al materialelor necesare, precum și ordinea comenzilor de procesare și execuție.

Timpul de livrare al foliei durează între 1-5 zile sau chiar 1-2 săptămâni lucrătoare, depinde de cât de aglomerat este în perioada respectivă.

Timpul de curățare, detail și pregătire al bicicletei durează 1-2 ore.

Timpul de montare al foliei variază în funcție de nivelul de protecție ales și complexitatea cadrului, astfel:

Nivel de protecție 95% cadru - 7 / 8 ore

Nivel de protecție 65% cadru - 6 ore

Nivel de protecție 45% cadru - 4/5 ore

Nivel de protecție 95% furcă - 3 / 4 ore

Nivel de protecție 65% furcă - 2 / 3 ore

Ride-Wrap

CONTACTEAZĂ-NE ȘI HAI SĂ DISCUTĂM URMĂTORUL TĂU PROIECT

LOCAȚIA NOASTRĂ

BUCHAREST, SECTOR 4, ROMANIA

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

0729 333 700