DESPRE NOI

Cum a început totul

Proiecte mici, logo-uri, cărți de vizită, broșuri și alte lucrări pentru agenții sau chiar corporații mari, în cele din urmă, am început să producem modele unice pentru o comunitate de bicicliști, iar după aceea, modele cu adevărat speciale pentru motocicletele electrice Surron și Talaria pentru România și Italia, totul de la zero. Astăzi, personalizăm, protejăm și producem cea mai bună grafică din țară cu produse premium pentru toți pasionații pe două roți. Restul este istorie....

Procesul de creație

Fie este vorba despre o simplă linie, un logo personal sau chiar un film care te-a inspirat, totul începe de la ideea de bază. De aceea feedback-ul și ideile tale, stârnesc interesul și procesul de creație ia naștere. În orice creație grafică pe care o realizăm, fie este vorba de o componentă, un anumit tip de font sau hobby-urile de zi cu zi, noi te ajutăm îți transpui viziunea direct printr-o simulare grafică, înainte ca aceasta se materializeze.

Cui ne adresăm

Custom Bike Tuning Wrap nu este doar o marcă obișnuită, noi credem în mai mult decât ceea ce se vede cu ochiul liber. Credem în concept, interpretare și viziune. Credem că într-o lume în care totul pare să fie mic și încolțit, noi reușim să aducem mai mult oamenilor, comunității, aici, local, produs în țara noastră.
Totul este posibil dacă crezi în asta, iar noi suntem aici pentru a o face să prindă viață!

DECALS / STICKERS

Grafică realizată manual scară 1:1 după cele originale din fabrică, testate împotriva apei, prafului, loviturilor și pe traseele montane. Garantăm calitate și profesionalism, toate graficele noastre au o protecție UV mărită, nu se decolorează și nu se corodează, nu se dezlipesc la presiunea cu apa iar grosimea acestora este de 250 microni pentru o protecție mărită a componentei pe care sunt lipite.

FRAME GUARDS

Design unic realizat în totalitate în România, ce schimbă look-ul bicicletei tale îndrăgite și îi oferă acesteia o protecție sporită împotriva loviturilor și zgârieturilor!
Realizat cu cea mai mare atenție și precizie, kit-ul este compus din mai multe elemente geometrice ce se pot aplica în zonele cele mai expuse ale cadrului.

Kituri pre-tăiate de înfoliere biciclete

Pentru protecția cadrului și furcii bicicletelor suntem pregătiți cu soluții proiectate pentru a se potrivi bicicletelor electrice, mountain bike, hardtail, de stradă, inclusiv bicicletelor pentru copii. Kiturile de protecție transparente sunt pre-tăiate, gata pentru a fi aplicate pe biciclete.

SURRON / TALARIA custom graphics

De la cele mai simple linii, la culori puternice și design-uri unice în lume, avem cele mai atractive design-uri pentru motocicleta ta electrică. Folosim materiale premium pentru o calitate înaltă și putem realiza și design-uri la comandă.

CONTACTEAZĂ-NE ȘI HAI SĂ DISCUTĂM URMĂTORUL TĂU PROIECT

LOCAȚIA NOASTRĂ

BUCHAREST, SECTOR 4, ROMANIA

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

0729 333 700