Politică de retur

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

În plus față de dreptul de retragere menționat mai sus Custombiketuningwrap.ro vă oferă posibilitatea să returnați produsele achiziționate de pe www.custombiketuningwrap.ro. pentru o perioadă de 30 de zile de la momentul achiziționării, conform Politicii de Retur CustomBikeTuningWrap.

Retur gratuit în termen de 30 zile pentru produse achiziționate online, cu excepția bicicletelor și motocicletelor.

Produsele voluminoase, tip biciclete și/sau motociclete nu beneficiază de retur gratuit. 

Obligații client în caz de retur

În cazul în care înțelegeți să valorificați acest drept aveți următoarele obligații:

- de a returna produsul cumpărat, în ambalajul original (vă rugăm să împachetați ambalajul original într-o pungă sau în hârtie înainte de a-l sigila cu bandă adezivă 

- nu vom accepta produsele care au bandă adezivă lipită direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat și nu prezintă urme de uzură sau folosire și se află în starea în care l-ați primit.

- să returnați toate documentele ce au însoțit produsul.

- în cazul în care produsul a fost achiziționat într-o promoție ce include și un produs cadou, trebuie să returnați și produsul cadou.

- expedierea coletului retur (creare AWB, comandă Sameday) intră în sarcina clientului

Categorii de produse cu condiții speciale de retur

- Îmbrăcăminte, încălțăminte, produse care se poartă pe piele, senzori puls, curele de ceas, bib tight, pantaloni cu bazon, lenjerie, șosete etc.;

Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, nepurtate, fără pete sau rupturi

- Produsele consumabile: uleiuri, kit-uri curățare, produse de alimentație, etc.;

Acestea pot fi returnate, doar daca sunt sigilate.

- Cardurile cadou;

Acestea nu pot fi returnate.

Returnarea produselor achiziționate online se poate face astfel:

Returnarea produselor achiziționate online se poate face prin completarea formularul de mai jos transmițând următoarele informații:

* Nume și prenume / Email / Telefon

* Număr comandă

* Banca / IBAN

* Motiv retur

* Întrebări, observații sau comentarii

După primirea e-mail-ului, noi vă vom contacta în maxim 3 zile pentru confirmarea returului. Dacă toate informațiile sunt complete și cererea de retur este acceptată, puteți inapoia produsul, respectând obligațiile descrise în secțiunea "Obligații client în caz de retur".

Dacă doriți schimbarea produsului, vă rugăm să scrieți la rubrica „Comentarii” cu ce produs ați dori să facem schimbul (cod produs, denumire produs, mărime, culoare).

 

NOTE IMPORTANTE:

Procedura de retur menționată mai sus este obligatorie pentru procesarea Returului / Schimbului de produse.

 

COSTURILE DE RETUR / SCHIMBARE PRODUSE

Costul de schimbare produs(e) este Zero NUMAI pentru articole ce au opțiune de mărime.

Costul de curierat pentru schimbarea produsului este suportat în cazul de mai sus de către CustomBikeTuningWrap o singură dată, după care, dacă se dorește încă o dată schimbarea produsului, costul va fi suportat de către client. În acest caz singurul curier acceptat este Sameday.

Dacă produsul a fost expediat greșit din vina noastră, vom suporta integral costurile de transport și înlocuire pentru produsul respectiv.

Costul de schimbare pentru alte produse decât cele menționate mai sus, sau pentru acestea dupa ce s-a efectuat prima schimbare, este cel perceput de către curierul ales de client. Nu acceptăm colete expediate prin Poșta Română.

Termenul de rambursare a contravalorii produsului returnat este de maxim 14 zile de la data în care Custom Bike Tuning Wrap S.R.L a primit cererea de retur solicitată. Rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi.

 

Custom Bike Tuning Wrap S.R.L

Formular de retur

*Câmpuri obligatorii